conatct
Conca Verde Resort-Hotel The Cottage

Sunt locuri pe care doresti sa le vezi, locuri pe care le vizitezi, locuri care te inspira si te ademenesc sa revii prin farmecul lor. Conca Verde Resort este unul din acele locuri. Si nu o spunem noi, ne e martora natura care ne-a primit in mijlocul ei si ne-a lasat sa cream o oaza de relaxare. Odata ajuns aici, tu, amatorul de drumetii, patrunzi intr-un vis din care e greu sa te trezesti. Drumetiile montane, echitatia, plimbarile cu ATV-ul, off-roading sunt doar o parte din activitatile care sustin acest vis.
La 5km de Rasnov, pe drumul care duce spre Predeal, gasesti acel loc unde poti petrece o ora, o zi sau fiecare vacanta, si unde vei reveni, captivat fiind de peisajul care te inconjoara , de atmosfera placuta si muzica live din fiecare sfarsit de saptamana.
Am gandit hotelul si restaurantul nostru astfel incat sa iti oferim un sentiment cat mai autentic de “acasa”. Si asa s-au simtit toti cei care ne-au trecut pragul, stand la o poveste la salonul nostru cu bar, delectandu-se la sala de jocuri cu masa de biliard, pastrand totusi legatura cu lumea prin postul pentru internet.
Va putem gazdui in 17 camere duble, dintre care 2 matrimoniale si 15 twin, 2 garsoniere, cu pat matrimonial si canapea extensibila si 1 apartament, cu 2 camere si pat matrimonial. Toate camerele noastre sunt dotate cu TV satelit, mini-bar, telefon si balcon. In plus, daca ai in vedere o intrunire business, sala de conferinte iti sta la dispozitie cu 50 de locuri.

Conca Verde si-a redesenat indentitatea vizuala ,verbala si site-ul.

Cu aceasta ocazie va uram bun venit.